Мустафа Найєм
Події

Держагентство відновлення України отримало нового очільника

Мустафа Найєм, який досі був заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури, очолить Агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Про це повідомляє прес-центр Мінінфраструктури.

Кабінет міністрів на засіданні 27 січня звільнив Мустафу Найєма з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури та призначив його головою Агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Ключові задачі, які поставлені перед керівником Агентства:

  • запустити фактичну роботу з першими об’єктами відновлення;
  • відпрацювати механізм взаємодії з донорами – Урядами країн, міжнародними фінансовими інституціями, неурядовими організаціями;
  • скоординувати запити від регіонів щодо пріоритетних проєктів відновлення.

Окрім того, уряд звільнив Євгена Кузькіна з посади голови Державного агентства автомобільних доріг України. Тепер він стане заступником голови Агентства відновлення.

Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков зазначив, що в Агентстві відновлення продовжиться робота у рамках стратегічного плану повоєнної відбудови.

За його словами, це складний та комплексний процес, який включатиме десятки тисяч обʼєктів для відновлення в усіх галузях.

«Ми розуміємо, що одне з головних питань, яке ставить суспільство – прозорість та підзвітність процесів відновлення. Можу сказати, що в найближчі два місяці в системі агентства має запрацювати Антикорупційний офіс в центрі та в регіонах», – сказав Кубраков.

Мустафа Найєм працював у команді Мінінфраструктури з серпня 2021 року та опікувався сферою дорожнього господарства, перевезеннями та розвитком прикордонної інфраструктури.

ПІДПИСУЙСЯ НА НАШ TELEGRAM І БУДЬ В КУРСІ ПОСТІЙНО!

Консультация специалиста

Календар

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930