«Мій побратим Герсак», — генерал Марченко сказав, що екскерівник УСБУ віддав перевагу окопам замість Монако
Одеса

В Одесі пройшов Міжнародний турнір з ММА: на підтримку ЗСУ було зібрано понад 1 мільйон гривень

Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств пройшов на підтримку Збройних Сил України. Метою турніру стала благодійна підтримка українськіх воїнів. Чимало бійців, їх тренерів, родичів захищають Україну. І було дуже символічно, що переможця головного поєдинку вечора привітав генерал-майор, людина, яка захистила Миколаївщину і Одещину від ворога Дмитро Марченко.

Змагання задля підтримки ЗСУ відбулися завдяки зусиллям ГО «Вірні та вільні» та ії очільника Віталія Герсака, промоутерської компанії Odessa Fighting Championship (співзасновники Валентин Федоров і Олександр Гордієнко) і обласних організацій ММА та К-1.

9 яскравих боїв, два розіграні кубки та безліч нагород, а головне – понад мільйон зібраних гривень на підтримку Збройних Сил України, стали чудовим результатом турніру «Незламні захисники», що пройшов на березі Чорного моря.
Впевнені перемоги з ММС здобули одесит Разгар Авдоян (до 66 кг) та представник Херсону Владислав Грідасов (до 70 кг). Відомий кікбоксер з Одеси Ілля Бойко здолав одесита Олексія Трофанюка.
В поєдинку важковаговиків серед напівпрофесіоналів Назарій Шмиголь з Тернольщини переміг Микиту Кравченка з Луганщини. В дербі Одещини 21-річний Василь Івоняк був сильніше за однолітка Василя Віноградова. Видовищним вийшов бій кікбоксерів Владислава Городиського з Бердичева та киянина Олександра Золотарьова. У Городиського нокдаун
Двобій вінничанина Вадима Сакала і одесита Віктора Гурова у ваговій категорії до 61 кг, де перемогу здобув Сакал, викликав у вболівальників яскраві емоції.
Не менш запальним виявився двобій за правилами К1 між одеситом Богданом Кіссе і киянином Іваном Козловським. 19-річний Кіссе створив одну з головних сенсацій турніру.

Кульмінацією стала битва шестиразового чемпіона світу з ММА Руслана Маммадова з Баку та одесита Дмитра Продана.

Дякуючи організаторам турніру за запрошення, Дмитро Марченко запросив на сцену Віталія Герсака. За словами генерала, Віталій Герсак, маючи можливість перебувати у безпеці за кордоном, віддав перевагу захисту держави на першій лінії оборони.

Я хочу подякувати організаторам цього дійства. Саша Гордієнко, дуже дякую! Мій побратим, Віталій Герсак, прошу вийти на сцену. Щоб ви розуміли, ця людина могла при всіх своїх можливостях зараз бути командиром батальйону «Монако», але він тут, з нами. ТРО Одеси знаходиться на першій лінії оборони, і зараз поки ми з вами тут, вони виконують свою роботу, — сказав Дмитро Марченко.

На турнірі пройшов також аукціон, під час якого депутат Миколаївської обласної ради від партії «Наш край» Тахір Садрідінов придбав прапор з підписом Дмитра Марченка. До цього з молотка пішли тубус від гаубиці та знаряддя від ворожого граду. Наші захисники отримають ще 400 тисяч гривень, що має підтримати ЗСУ.

📗 t.me/dilova_odesa
📘 facebook.com/BusinessOdessa
📙 dilova.com.ua

Консультация специалиста

Календар

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031